זה כבר הפך כמעט לשגרה: יצרניות סמארטפון רבות מחסירות בקופסה את המטען שתמיד הגיע יחד עם המכשיר, בדר"כ בטענה "ירוקה" שכבר יש לנו אחד ואין צורך להמשיך לייצר עוד פסולת אלקטרונית. כך שזה רק טבעי שחברות כמו UGREEN ירחיבו את תמהיל המטענים המהירים שלה, כדוגמת ה- Nexode Pro 65W שקיבלנו לאחרונה לביקורת.
מה במפרט? כמרומז בשם המטען, ההספק המקסימלי כולל שעומד על 65W, עם שלוש יציאות USB, שתיים מסוג USB-C בהספקי 65W ו-30W ועוד אחת בתצורת USB-A בהספק 22.5W. כמובן שברגע שמחברים שני מכשירים ומעלה ליציאות שונות במטען, ההספק מתפזר בצורה משתנה, כאשר יציאת ה-USB-C1, זו עם ההספק הגבוה ביותר, תופחת להספק של 45W.
צריך לתת דגש על הספק ה-65W; מדובר בהספק שמתאים להרבה ניידים קלילים – ובכך מייתר את המטען המגושם שלרוב מקבלים בקופסה המקורית של הלפטופ. פתרון מצוין לנסיעת עבודה "קלה" יותר.
צריך להתייחס לצורתו, ששונה מעט בנוף המטענים. ראשית, הוא מלבני, שלא כמו המטענים הריבועיים-יותר. גם אהבנו ש"שיני" התקע משולבים כחלק מגוף המטען עצמו ולא בולטים החוצה. העניין גם תורם לפרופיל הלא-בולט-מדי שלו כשמחברים אותו לשקע חשמל, אם כי שקע אמריקאי "נהנה יותר" מאחר והוא נצמד עוד יותר לקיר ולא דורש חיבור מתאם כדי שיתחבר לשקע הישראלי.
משקלו לא נורא מדי, 126 גרם ועוביו עומד על כ- 15 מ״מ בלבד, כך שהוא גם נוח לנשיאה ופרקטי במיוחד בחו"ל, בטח כשאין תמיד מספיק מתאמים או שקעים פנויים בחדר. בכך שה-Nexode Pro 65W מציע 3 יציאות USB שונות, הוא מקל על מצוקת השקעים ומאפשר בשורה התחתונה להטעין עד שלושה מכשירים במקביל.
לסיכום
מטען ה- Nexode Pro הוא פתרון מצוין למי שיש לו יותר כבלים מאשר שקעי חשמל פנויים – בעיה מוכרת בעיקר למי שמרבה לטוס לחו"ל. מספיק שקע אחד כדי לספק אנרגיה לשלושה מכשירים שונים בו-זמנית, בין אם זה לפטופ, סמארטפון או כל אביזר מבוסס טעינה ב-USB – והוא גם נראה טוב על הקיר, במיוחד אם תחברו אותו לשקע אמריקאי.
המטען נמכר בחנות הרשמית באליאקספרס במחיר של כ- 300 שקלים כולל משלוח לישראל.
__________________________________
הצטרפו אלינו בעמוד הפייסבוק, בקבוצת הטלגרם, ביוטיוב ובאינסטגרם לקבלת עדכונים על כל מה שחדש בטכנולוגיה, רכב חשמלי ופנאי.
מחפשים לרכוש משהו טכנולוגי במחירי מבצע? מוזמנים לעקוב אחרי המדור ״הדילים של הג׳ירפה״ כאן באתר, בעמוד הפייסבוק ובקבוצת הטלגרם.
גילוי נאות – חלק מהקישורים המפורסמים לעיל הינן קישורים ממומנים. גילוי נאות מלא והסבר מפורט ניתן לקרוא כאן
מדור הטלוויזיה מפורסם בהתאם לעדכונים המתקבלים מגופי התוכן והשידור. לעיתים נופלות טעויות בשל שינויים בלוחות המשדרים – נשמח אם תעדכנו אותנו לטובת הקוראים. כותב המדור מדרג רק את התכנים בהם צפה, אשר לחלקם אף ניתן למצוא ביקורת רחבה ומפורטת בהקלקת שם הסרט. לרשימת תכני הסטרימינג בישראל: tinyurl.com/streaming-schedule
ט.ל.ח









