ישראל ידועה כמעצמה של ברביקיו או ״על האש״ והמוצר הבא שנתקלנו בו בכנס CES Unveiled בפריז נותן מענה לאחת הבעיות המטרידות. אם עוצמת האש גדולה יותר מדי הבשר ישרף מבחוץ ולא יתבשל מפנים.
אם האש בעוצמה נמוכה הבשר לא יתבשל ויתייבש. תמיד קיימת התלבטות מתי להוציא את הבשר מהאש והאם זה באמת מוכן לאכילה ברמת הצליה הרצויה. המוצר הבא מיועד לפתור לנו את ההתלבטויות ולתת תשובה מדוייקת על מצב הבשר המתבשל. כמובן שהכל נשלו עם אפליקציה והשליטה אפשרית בהרבה סוגים של בשר, עופות, ארנבים ועוד. החסרון הוא המחיר והצורך בכמה יחידות במידה וצולים הרבה בשר. כל הפרטים בסרטון:
** גילוי נאות: הכתב היה אורח חברת CTA בכנס CES Unveiled שנערך בפריז