חברת זוגלובק מרחיבה את ‘זוגלובק פרימיום’, סדרת נקניקי הפרימיום, עם מוצר חדש – צלעות אסאדו מעושנות המיוצרות בתהליך בישול ארוך וייחודי.
מתוך הבנה שבשנה האחרונה רבים מהצרכנים מחפשים מוצרים איכותיים וטעימים יותר הן לאירוח בבית והן לכריכים ותבשילים ביתיים, יצרה זוגלובק את סדרת ‘זוגלובק פרימיום’ – נקניקים איכותיים עם פחות חומרים מעובדים.
בתחילת 2021, השיקה זוגלובק את סדרת נקניקי הפרימיום הארוזים הכוללת: קורנדביף, סרוולד, רוסטביף, קונפי אווז ופסטרמה בנוסח טוסקנה. כעת מצטרף לסדרה צלעות אסאדו מעושנות. בדומה לשאר המוצרים בסדרה, גם צלעות האסאדו ללא גלוטן. המוצרים מוצעים באריזות של 100-180 גרם במקררי הנקניקים הארוזים בסופרמרקט. המחיר המומלץ לצרכן: 22.90 שקל.
שוק הנקניק הארוז בישראל מוכר כ-400 מיליון שקל בשנה. עולם מוצרי הפרימיום צומח ועלה בשנת 2021 ב-18% אל מול 2020 (נתוני סטורנקסט, קטגורית נקניק ארוז, 2021).