ג'ברה (Jabra) השלימה לאחרונה את המהלך האסטרטגי עליו הודיעה בשנה החולפת, במסגרתו הפסיקה את ייצור האוזניות לשוק הצרכן הפרטי (סדרות ה- Elite וה- Talk) לטובת התמקדות מלאה במגזר העסקי ובפתרונות שמע מקצועיים.
כחלק ממימוש אסטרטגיה זו, החברה משיקה כעת את סדרת Evolve 3, הכוללת את דגמי ה- Evolve3 75 וה- Evolve3 85, אשר נועדו להגדיר מחדש את חוויית העבודה בסביבות משתנות.
הדגם הראשון בסדרה, Evolve3 75, הוא דגם On-ear (על האוזן) השוקל 180 גרם בלבד. הוא תוכנן עבור עובדים הזקוקים לניידות גבוהה, עם עיצוב מינימליסטי המבטל את הצורך בזרוע מיקרופון בולטת, מה שמאפשר שימוש באוזניות גם מחוץ לסביבת המשרד. האוזניות מצוידות בטכנולוגיית Jabra ClearVoice המבוססת על למידה עמוקה ובינה מלאכותית, שאומנה על כ- 60 מיליון משפטים כדי לבודד את קול המשתמש מרעשי רקע. מבחינת ביצועי סוללה, הדגם מספק עד 22 שעות שיחה ועד 110 שעות האזנה למוזיקה בטעינה אחת. טעינה מהירה של 5 דקות מספיקה ל-5 שעות עבודה.

לצד דגם ה- 75, הושק דגם ה- Evolve3 85 בתצורת Over-the-ear (סביב האוזן) המיועד לריכוז מקסימלי. דגם זה דק ב- 35% מהדורות הקודמים וכולל מערכת סינון רעשים אקטיבית אדפטיבית (Advanced ANC) המתאימה את עצמה למבנה האוזן ולסביבה בזמן אמת. ה- Evolve3 85 מציע חיי סוללה מורחבים של עד 25 שעות שיחה ועד 120 שעות האזנה למוזיקה, וכולל תמיכה בטעינה אלחוטית מובנית.

שני הדגמים משלבים אינטגרציה מלאה עם כלי Gen AI, כאשר רמת דיוק קליטת הפקודות הקוליות עומדת על למעלה מ- 90%. האוזניות תומכות בקידוד השמע LC3 המבטיח איכות סאונד גבוהה גם בשיחות וגם בהאזנה למדיה, וכוללות נורת BusyLight היקפית ב- 360 מעלות המסתנכרנת עם אפליקציות Microsoft Teams ו- Zoom כדי להתריע על סטטוס "עסוק". בצד הקישוריות, המכשירים תומכים ב- Bluetooth Fast Pair ובחיבור כפול (Dual Connectivity) המאפשר מעבר מהיר בין המחשב לטלפון הנייד.
הניהול הטכני של האוזניות מתבצע דרך פלטפורמת Jabra Plus, המאפשרת למשתמשים להתאים אישית את הגדרות השמע ולצוותי IT בארגונים לנהל את המכשירים ולעדכן קושחה מרחוק. מבחינת אבטחה, הסדרה כוללת שבבים מאובטחים והצפנה ברמה ארגונית להגנה על נתוני שיחות ופקודות קוליות.
הדגמים צפויים להגיע לשוק הגלובלי ולישראל בצבע שחור החל ממרץ 2026, ובצבע אפור חם (Warm Gray) החל מאפריל 2026. ה- Evolve 3 75 יימכר על ידי היבןאנית הרשמית בישראל, חברת ביקונקט, במחיר של 1,900 שקלים וה- Evolve 3 85 במחיר של 2,300 שקלים. מחיר זהה למחיר הגלובלי.
__________________________________
הצטרפו אלינו בעמוד הפייסבוק, בקבוצת הטלגרם, ביוטיוב ובאינסטגרם לקבלת עדכונים על כל מה שחדש בטכנולוגיה, רכב חשמלי ופנאי.
מחפשים לרכוש משהו טכנולוגי במחירי מבצע? מוזמנים לעקוב אחרי המדור ״הדילים של הג׳ירפה״ כאן באתר, בעמוד הפייסבוק ובקבוצת הטלגרם.
גילוי נאות 1 – חלק מהקישורים המפורסמים לעיל הינן קישורים ממומנים. גילוי נאות מלא והסבר מפורט ניתן לקרוא כאן
גילוי נאות 2 – בחלק מהכתבות אנו נעזרים במנועי בינה מלאכותית למטרות ניסוח וסגנון.
מדור הטלוויזיה מפורסם בהתאם לעדכונים המתקבלים מגופי התוכן והשידור. לעיתים נופלות טעויות בשל שינויים בלוחות המשדרים – נשמח אם תעדכנו אותנו לטובת הקוראים. כותב המדור מדרג רק את התכנים בהם צפה, אשר לחלקם אף ניתן למצוא ביקורת רחבה ומפורטת בהקלקת שם הסרט. לרשימת תכני הסטרימינג בישראל: tinyurl.com/streaming-schedule
ט.ל.ח






