אינסטגרם מציגה אפשרות חדשה לשמור על הפיד שלכם נקי עד כמה שניתן, באמצעות 'השתקה' של פוסטים או סטוריז של משתמשים, ועדיין להישאר 'חברים' שלהם.
כעת, אינסטגרם מיישרת קו עם אפשרויות דומות שראינו כבר בעבר בפייסבוק ובטוויטר, אבל גם נותנת את האפשרות לחזור למצב הראשוני בלחיצת כפתור יחידה. המשתמש בצד השני לא יקבל התראה כלשהי שהכנסתם אותו למצב Mute, ומבחינתכם הוא יכול להמשיך לחפור לכל השאר, ואצלכם הפיד ימשיך להציג רק את הפוסטים שאתם מעוניינים לראות.
איך זה מתבצע? פשוט מאוד. לחיצה על שלוש הנקודות כאשר אתם נמצאים בפוסט או בפרופיל של אותו משתמש שתרצו להכניס למצב השתקה, וכעת תוכלו לבחור האם להשתיק רק את הפוסטים, את הסטוריז, או את שניהם יחד. התוספת החדשה תגיע לכלל המשתמשים במהלך השבועות הקרובים.

מקור: instagram

