נגמר החרם: Huawei הכריזה על מחשבי MateBook D עם Windows 10 - ג'ירפה
ג'ירפה
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
כל הדילים החמים של ג'ירפה
ראשי » מחשבים » נגמר החרם: Huawei הכריזה על מחשבי MateBook D עם Windows 10

נגמר החרם: Huawei הכריזה על מחשבי MateBook D עם Windows 10

Avatar רון פיירמן 28/11/2019 מחשבים

חברת Huawei הכריזה בסין על סדרה חדשה למחשבי MateBook הפועלים עם מערכת ההפעלה Windows של מיקרוסופט. זה היה זריז ו-Huawei  לא חיכתה אפילו שבוע ימים מיום הסרת חרם העבודה עם מיקרוסופט. ב-20 לנובמבר משרד המסחר האמריקאי נתן אישור למספר חברות אמריקאיות לחזור ולעבוד עם חברות סיניות ביניהן Microsoft ו- Huawei. חמישה ימים לאחר מכן והנה מוכרזים להם מספר מחשבי MateBook חדשים. אלו מחשבים שההכרזה עליהן נדחתה בגלל מלחמת הסחר.

בסמוך להכנסת וואווי לרשימת הסחר השחורה של ארה״ב מנכ״ל וואווי מר ריצ׳ארד, יו Richard Yu אמר שוואווי תנטוש לתקופה הקרובה את התוכניות להשיק מחשבים ניידים עקב מחסור בחלקים חשובים לייצור (כמו מעבדי אינטל) ובגלל שאי אפשר לקבל את מערכת ההפעלה חלונות של מיקרוסופט.

לאחר מכן החברה הכריזה על כמה מחשבי MateBook עם מעבד של AMD ומערכת ההפעלה Linux. כעת לאחר שהחרם מול מיקרוסופט הוסר החברה מיד הכריזה על המחשבים החדשים.

Huawei הכריזה על מספר דגמים בגודל 14 ו- 15 אינץ׳ חלקם עם מעבד הדור העשירי של Intel וחלקם עם מעבדי Ryzen של AMD.

דגם MateBook D בגודל 14 אינץ׳ מגיע עם מסך IPS FHD ביחס של 16:9 עם מסגרות קטנות. הוא מסוגל להתהפך ב- 180 מעלות למצב של טאבלט ובנוסף יש לו מצלמה קדמית מוסתרת מתחת למקלדת. הוא מגיע במגוון זכרונות RAM ונפח אחסון של 512GB. המחיר בסין החל מ- 4,299 יואן שזה כ- 2,100 שקלים.

דגם MateBook D בגודל 15.6 אינץ׳ דומה בנתוניו לדגם ה- 14 אינץ׳ רק שהוא לא מסתובב 180 מעלות וניתן להשיגו גם בשילוב של דיסק קשיח רגיל בנפח 1 טרה עם דיסק SSD בנפח 256GB. המחיר בסין החל מ- 3,999 יואן שזה כ- 1,950 שקלים.

גרסאות הלינוקס קיימות בשני הגדלים ועולות 3,699 יואן שזה כ- 1,800 שקלים. המכירה המוקדמת כבר נפתחה וזמן האספקה המשוער הינו 3 בדצמבר.

מקור: Huawei Central

השארת תגובה

ביטול

AMD Huawei Matebook Matebook D Microsoft וואווי מחשב נייד מייטבוק

אודות המחבר

Avatar

רון פיירמן להציג את כל הפוסטים של רון פיירמן

טכנולוג בנשמה, כל מה שקשור לטכנולוגיה מדליק אותו. כתב בעברו באתר GSM-Israel ז"ל. רון מופיע בטלוויזיה בערוצים השונים והשתתף והגיש את התכנית "מופע הגאדג'טים". אהבה רבה הוא שומר לרדיו והוא היה מנחה אורח בתכנית "ג'יגה בית" אשר שודרה שנים רבות ברשת בית בקול ישראל ז"ל. מה שנקרא "חפיצולוג"

« פוסט קודם
פוסט הבא »
אירועים עתידיים

אין אירועים עתידיים כרגע.

תחנת טעינה מגנטית מקורית ל- Apple Watch

דיל ליום האישה הבינלאומי: Office 2019 יחד עם Windows 10 רק ב- 27 דולרים

שואב אבק אלחוטי נטען שוטף שיאומי Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10

ג׳ירפה סוקרת: Xiaomi Mi Watch Lite – שעון חכם מחיר נמוך

ג׳ירפה סוקרת: Xiaomi Mi10T Pro מי-פלצת של סמארטפון אבל…

ג׳ירפה סוקרת: שלושה מכשירי דור חמישי בפחות מ- 1,400 שקלים – מי עדיף?

ניווט באתר
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
שותפי תוכן
אודות ג’ירפה

bottom

‎אתר ג'ירפה הוקם במטרה לתת מענה לכל הקשור בחדשנות טכנולוגית, ומיועד לכל חובבי התחום‎.

 

כל הזכויות שמורות
sponsored
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס