טעימה חגיגית של קולקציית עוגות דבש לראש השנה של ביסקוטי
מדי שנה מגיעה תקופת החגים, ואיתה מגיע גם האתגר הקבוע: איך שומרים על הגזרה מול שפע המתוקים? קונדיטוריית ביסקוטי השיקה לאחרונה קולקציית קינוחים חגיגית בראשות השפית רוסלה יונה. לקחנו על עצמנו את המשימה הקשה, התיישבנו לשולחן וביצענו טעימות לעוגות השונות כדי לחזור עם דיווח מהשטח.

חווית טעמים שאי אפשר להפסיק לאכול
הקונדיטורים של ביסקוטי שילבו בקולקציה חומרי גלם איכותיים ליצירת ניחוחות ביתיים. מתוך המגוון הרחב, עוגת ונילה דבש קורנפלקס בלטה במיוחד. העוגה משלבת קריספי שוקולד לבן וקורנפלקס, מוס וניל בחמיצות עדינה, פלאן דבש וקרם פטיסייר. העוגה הזו כל כך טעימה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה (158 שקל / פס: 78 שקל).

לצידה טעמנו גם קינוחים מרשימים נוספים:
- קרמו קרמל דבש: עוגת קרמל דבש גורמת נהדרת והיא דרך מצוינת להתחיל את השנה. היא כוללת קראמבל שוקולד מריר, קרמו שוקולד חלב וגנאש בלגי עשיר (158 שקל / פס: 78 שקל).
- האני סטיקי טופי קייק: גרסה עסיסית במיוחד בסגנון טופי, שהיא פשוט מעדן מושלם (52 שקל).

מארזי חג מפנקים במיוחד ברשת ביסקוטי
מלבד הקינוחים האישיים והפסים, הקולקציה מציעה גם מארזים מעוצבים. למשל, מארז "התחלה חדשה" כולל פאי תפוחים, מאפים מגוונים ועוגיות מקרון. המארזים נעים מ-50 שקל ועד 268 שקל. כל המוצרים מחזיקים בהשגחת בד"צ בית יוסף.
כעת, אחרי שחיסלנו את הפרוסה האחרונה, נשאר רק להוריד את כל הקלוריות עד ערב ראש השנה.
________________
גילוי נאות כאן – ט.ל.ח.

