האם יחשף מחרתיים? סמארטפון עם מסך נגלל מחברת OPPO - ג'ירפה
ג'ירפה
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
כל הדילים החמים של ג'ירפה
ראשי » סלולר » האם יחשף מחרתיים? סמארטפון עם מסך נגלל מחברת OPPO

האם יחשף מחרתיים? סמארטפון עם מסך נגלל מחברת OPPO

Avatar רון פיירמן 15/11/2020 סלולר

בעוד יומיים חברת OPPO עורכת אירוע חדשנות תחת השם Oppo INNO Day 2020 אשר יהיה זמין לצפייה חופשית באונליין. במסגרת האירוע החברה עומדת להציג את הפיתוחים האחרונים ואת החידושים אשר נמצאים במעבדותיה. תחת הכותרת Leap Into The Future החברה תציג את החידושים האחרונים כולל טכנולוגיות המקשרות בין אדם למכונה.

הרבה החברה לא חשפה ושומרת את כל הקלפים אשר יחשפו ביום האירוע. רבים מעריכים שהחברה תחשוף באירוע גם מוצרים מעולמות הניידים כגון סמארטפונים חדשים כנראה מתקפלים ונגללים.

מזה זמן מה אנו מחכים לסמארטפון המתקפל של OPPO. לפני כשנתיים סגן נשיא החברה פרסם 4 תמונות המראות את הסמארטפון המתקפל מתוצרתה של החברה. התמונות אשר פורסמו היו של אב טיפוס אשר בפועל עד היום לא זכינו לראות כמכשיר סופי למכירה. עקב כך מעריכים שמחרתיים באירוע יתכן ונזכה לראות את התוצר המוגמר.

אפשרות אחרת אשר עומדת על השולחן היא סמארטפון עם מסך נגלל. קונספט של סמארטפון עם מסך נגלל ראינו בבקשת הפטנט של חברת LG. אצלה המסך נפתח ונגלל לצדדים. בבקשת הפטנט שהגישה חברת OPPO המסך של הסמארטפון נגלל כלפי מעלה. במצב סגור הסמארטפון קטן ועם מסך כמעט בצורה מרובעת. החברה לא פרסמה את מידות המסך במצב סגור ומצב פתוח לכן קשה לדעת במדויק.

על פי השרטוטים שהוגשו יחד עם הבקשה אנו למדים שהמסך נגלל כלפי מעלה. לאחר פתיחתו המלאה הסמארטפון כמעט ומכפיל את גודלו. על מנת לשמור על המסך מתוח וללא קצוות אשר יכולים להיפגע בתהליך הפתיחה והסגירה שלו, כל החלק העליון מתרומם כלפי מעלה. המסגרת העליונה נשארה יציבה והיא זו שלמעשה מחזיקה את המסך במקומו. לא ניתן לדעת כיצד המסך נפתח, האם זה בצורה ממונעת או בצורה ידנית.

אולי פיספסתם?  שיאומי הכריזה על סדרת Redmi K40 - נתונים חזקים במחיר אטראקטיבי

פרטים רבים לא פורסמו בבקשת הפטנט ולכן קשה לקבל נתונים טכניים רבים. מחרתיים בכנס החדשנות של OPPO יתכן ונזכה לראות פרטים נוספים.

מקור: LetsGoDigital

השארת תגובה

ביטול

Flip Fold leap Oppo מסך מתקפל מסך נגלל מסך נפתח

אודות המחבר

Avatar

רון פיירמן להציג את כל הפוסטים של רון פיירמן

טכנולוג בנשמה, כל מה שקשור לטכנולוגיה מדליק אותו. כתב בעברו באתר GSM-Israel ז"ל. רון מופיע בטלוויזיה בערוצים השונים והשתתף והגיש את התכנית "מופע הגאדג'טים". אהבה רבה הוא שומר לרדיו והוא היה מנחה אורח בתכנית "ג'יגה בית" אשר שודרה שנים רבות ברשת בית בקול ישראל ז"ל. מה שנקרא "חפיצולוג"

« פוסט קודם
פוסט הבא »
אירועים עתידיים

אין אירועים עתידיים כרגע.

סמארטפון Xiaomi Redmi 9T בתצורת 6/128 גיגה בייט כולל ביטוח מס!

סמארטפון Xiaomi Mi10T Pro בתצורת 8/128 גיגה בייט – דור חמישי 5G

מקרן קול עם סאבוופר אלחוטי מבית Yamaha

ג׳ירפה סוקרת: Xiaomi Mi Watch Lite – שעון חכם מחיר נמוך

ג׳ירפה סוקרת: Xiaomi Mi10T Pro מי-פלצת של סמארטפון אבל…

ג׳ירפה סוקרת: שלושה מכשירי דור חמישי בפחות מ- 1,400 שקלים – מי עדיף?

ניווט באתר
  • סלולר
  • תרבות בספארי
  • סקירות
  • פודקאסט
  • הדילים של ג’ירפה
  • עוד
    • טכנולוגיה
    • אינטרנט ואבטחה
    • לבישים
    • בית חכם
    • אפליקציות
    • גאדג’טים
    • גלגלים
    • מחשבים
    • גיימינג
    • גילוי נאות
    • אודות ג’ירפה
    • מערכת התראות
  • צרו קשר
שותפי תוכן
אודות ג’ירפה

bottom

‎אתר ג'ירפה הוקם במטרה לתת מענה לכל הקשור בחדשנות טכנולוגית, ומיועד לכל חובבי התחום‎.

 

כל הזכויות שמורות
sponsored
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס